Grip Fix er udviklet for at løse nogle af de problemstillinger som transportfirmaer oplever, når der er brugt folie til pallesikring. Klæbemidlet Grip Fix er udviklet i mere end 120 varianter for at kunne bruges til alle emballagetyper. 
Produktet efterlader intet klimaaftryk og så er det biologisk nedbrydeligt. Grip Fix kan bruges på bl.a. PE sække, papirsække, kartoner, cellofanpakker og tekstilsække. Grip Fix er vandopløseligt og udtørrer ikke i maskinen selv om maskinen er lukket ned i længere tid. HMJ Engineering I/S sørger for levering af driftsklare Bag Fix anlæg til påføring af Grip Fix. 

Problemstillinger i forhold til transport

Når der er brugt folie som pallesikring, så oplever mange transportører, at der kommer forsikringssager fordi pallerne ikke er stabile nok. Indholdet på pallerne kan falde under transport eller når pallen flyttes efter folien er taget af. 
Ved at vælge Grip Fix til palletering og pallesikring, vil pallen forblive stabil under både transport og ved ankomst når pallen bliver flyttet rundt på lageret. Det gør det nemmere at arbejde med pallerne lige fra palletering til transport og til de-palletering. 

Problemstillinger i forhold til plastaffald

Hvis der kun er brugt folie til palletering, så oplever mange virksomheder, at de har meget plastaffald, som de skal skaffe sig af med efter de-palletering af deres paller. Denne type affald er ikke godt for miljøet og derfor søger mange virksomheder i dag et alternativ med mindre affald. Alternativet kan derfor være at vælge pallesikring med lim fremfor folie.
Når virksomheder vælger at bruge Grip Fix til palletering og pallesikring, så er det fordi produktet er et miljøvenligt alternativ til folie og det efterlader hverken klimaaftryk eller fysiske spor på emballagen. Og samtidig er det også en billigere løsning end folie.

Vil du vide mere om Grip Fix?

Vil du vide mere om, hvordan Grip Fix løser de problemer du har med pallesikring eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en Bag Fix anlæg til påføring af Grip Fix, så tøv ikke med at tage kontakt til os. 
Vi kan kontaktes på telefon 31 21 41 44 eller send en mail til abj@hmj-eng.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.