Der er mange fordele ved at vælge pallesikring og palletering med lim fremfor folie. HMJ Engineering I/S kan levere et komplet og driftsklart Bag Fix anlæg som påfører Grip Fix til dine produkter. Ved at bruge dette anlæg fremfor folie af enhver slags, så sparer man både tid og penge og samtidig er denne lim en mere miljøvenlig løsning.
Når man vælger at bruge lim fremfor folie, så slipper man også for at bortskaffe alt den folie, som bliver viklet om pallerne. Derved sparer man også arbejdstid og varerne kan tages direkte fra pallen. Pallen kan også stadig flyttes rundt, hvis man ønsker det, når der er brugt lim til pallesikring. Dette er bare nogle af de problemstillinger som Grip Fix løser.

Kontakt os og hør nærmere

Pallesikring med lim fremfor folie

Med erfaringerne fra vores nuværende kunder oplever vi, at de sparer op mod 50% på pallesikring, når de vælger at bruge Grip Fix lim fremfor folie. Nedenfor ses de erfaringer vi har for omkostninger til pallesikring og palletering af forskellige typer af emballage:

  • PE-sække: 0,15 – 0.30 EUR i gennemsnit pr. palle
  • Papirsække: 0,20 – 0,40 EUR i gennemsnit pr. palle
  • Kartoner: 0,10 – 2,00 EUR i gennemsnit pr. palle

De-palleteringen kan herefter ske automatisk og uden at skade emballagen. Der findes mere end 120 forskellige slags lim. Der er en limtype til enhver type af emballage og Grip Fix produktet kan også bruges på fødevareemballage. 

Derfor bør du vælge pallesikring med lim fremfor folie

Ud over de økonomiske gevinster, der er ved at vælge pallesikring med lim fremfor folie, så er det også et mere miljøvenligt valg. Produktet efterlader intet klimaaftryk eller restprodukt og er biologisk nedbrydeligt, så det må hældes i kloakken.

Hør mere om hvorfor du skal vælge lim fremfor folie

Har du lyst til at vide mere om fordelene ved Grip Fix produktet eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud på et Bag Fix anlæg til at påføre Grip Fix, som er tilpasset din virksomhed, så tag kontakt til os.
Vi kan kontaktes på telefon 31 21 41 44 eller send din besked i en mail på abj@hmj-eng.dk eller via vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig og besvarer altid henvendelser hurtigst muligt.