Der er mange fordele ved at vælge palleteringsanlægget Bag Fix som påfører Grip Fix til produkter. Bag Fix er anlægget som påfører klæbemidlet Grip Fix til produkter under palletering og man slipper derfor efterfølgende for at skulle vikle pallen ind i flere lag strækfilm, når man vælger palletering med lim fremfor folie.
Hos HMJ Engineering tilbyder vi levering af komplette og driftsklare Bag Fix anlæg. Vi sørger for at du får et anlæg som er tilpasset dine produkter og at varianten af Grip Fix er tilpasset emballagen på dine produkter. 

Miljømæssige fordele ved Grip Fix og Bag Fix

Der er mange miljømæssige fordele ved at vælge at bruge Grip Fix fremfor andre former for pallesikring. Klæbemidlet Grip Fix er hverken giftigt eller brændbart, men det er derimod vandopløseligt og biologisk nedbrydeligt og det kan derfor hældes i kloakken. 
Grip Fix efterlader intet restprodukt, når man ønsker at tømme pallen. Produktet er også velegnet til fødevareemballage og ingredienserne overholder reglerne for BGA (Federal Health Administration) og FDA (Food and Drug Administration). 

Økonomiske fordele ved Grip Fix og Bag Fix

Ved brug af Bag Fix anlægget sparer man både arbejdstid og emballageomkostninger til pallerne. På trods af de store besparelser er investeringen til Bag Fix anlægget hurtigt tjent ind.
Derudover kan de-palleteringen også ske helt automatisk. Rengøring af Bag Fix sker kun med vand. Grip Fix klæbemidlet tørrer ikke ud i anlægget og kan startes og bruges dagligt uden problemer. 

Vil du høre mere om fordelene ved Grip Fix og Bag Fix

Har du lyst til at høre mere om fordelene ved Grip Fix og hvorfor du skal vælge et Bag Fix anlæg til din palletering, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med at finde til den bedste løsning for dig og emballagen på dine produkter.
Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 31 21 41 44 eller send en mail til abj@hmj-eng.dk. Vi har også en kontaktformular som du kan udfylde og derefter besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.