Miljøvenlig pakning af paller med gennemsigtig klæbemiddel

Ønsker du at din virksomhed skal bruge mere miljøvenlig pakning af paller fremfor folie. Så kan Grip Fix være løsningen - det har intet klimaaftryk.

Grip Fix er et gennemsigtigt klæbemiddel, som er vandopløseligt, fri for opløsningsmiddel og løser flere kendte problemstillinger, som er kendt ved traditionel pakning. Produktet kan bruges til sikring af palleterede produkter i papirsække, plastsække, kartoner, emballage i cellofan og vævede sække. Klæbemidlet har høj forskydningsstyrke og lav trækstyrke.

Hos HMJ Engineering I/S leverer vi komplette og driftsklare anlæg, som er klar til brug når vi har monteret anlægget. Når produkter er palleteret ved brug af Grip Fix, så kan de-palleteringen også foregå automatisk uden problemer og uden at skade emballagen.

Kontakt os og hør nærmere

Mere miljøvenlig pakning end strækfolie

Ud over at der ved at bruge Grip Fix er store økonomiske besparelser og andre fordele, så er produktet i sig selv også mere miljøvenlig end alternativerne som strækfilm og strækhætter. Produktet Grip Fix, som på en måde “limer” produkter sammen på pallerne er vandopløseligt og biologisk nedbrydeligt, så det må hældes i kloakken. 

Selvom Grip Fix fungerer lidt som en lim, så er der ingen restprodukt, når pallen senere skal tømmes. Produktet er hverken giftigt eller brændbart og det er også godkendt til fødevareemballage. 

Hvordan fungerer Grip Fix som miljøvenlig pakning?

Grip Fix fungerer ved at der påføres en passende mængde af produktet på varerne inden de palleteres. Efter et øjeblik er produktet tørt og fastgør varerne til hinanden, så pallen bliver stabil indtil man vælger at de-palletere pallen. 

Produktet kan ikke ses og når man de-palleterer varerne kan man heller ikke mærke produktet. Idet Grip Fix føres som en del af palleteringen, så sparer man også arbejdstid ved ikke at skulle putte strækfilm om pallen efter endt pakning. 

Vil du vide mere om miljøvenlig pakning med Grip Fix?

Ønsker du at vide mere om miljøvenlig pakning med Grip Fix eller vil du have et uforpligtende tilbud på et komplet Bag Fix anlæg med Grip Fix, så er du velkommen til at kontakte os. 

Vi kan kontaktes på telefon 31 21 41 44 eller send en mail til abj@hmj-eng.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.