Servicerer dansk industri

Pallesikring

Pallesikring

Skån miljøet og anvend GRIP FIX

Anvend det miljøvenlige GRIP FIX pallesikringssystem i stedet for at vikle pallerne med strækfolie. Strækfolie er energikrævende at producere og at bortskaffe.

GRIP FIX efterlader ingen spor på emballagen.

GRIP FIX anti-slipmiddel, er et vandopløseligt klæbestof, som er fri for opløsningsmidler og klæbestoffer, til sikring af de pakker eller lignende, som lægges på pallen.

Det kan være PE sække, papirsække, kartoner, cellofanpakker, tekstilsække og småpakker.

Der findes forskellige typer GRIP FIX anti slipmiddel til de forskellige emballagetyper. Fælles for dem alle er, at de er vandopløselige, og derfor ikke udtørrer når anlægget lukkes ned, og umiddelbart startes selv efter 3 ugers ferie.

Skal dyserne rengøres gøres dette med rent lunkent vand eller man kan opløse en anelse sæbe i vandet, og anti slipmidlet kan lukkes direkte ud i afløbet, uden at man behøver at tænke på forurening.

GRIP FIX anti slipmidlet påføres før palleting, det betyder en arbejdsgang mindre, da pallen kan køres direkte på lager, når palleteringen er overstået. Den skal ikke til en viklestation.

Modtageren af pallen slipper for at fjerne strækfolien og bortskaffe dette, også en tidsgevinst for ham.
Emballagen er nem at adskille, vedhængningskraften mærkes ikke når forsøger at adskille emballagen, og der er ingen restprodukter på emballagen.
GRIP FIX anti slipmiddel er meget billigere i brug sammenlignet med strækfolie og andre produkter. Dertil kommer den arbejdsbesparelse de ligger i brugen.

Fordele:

  • Reducerer arbejdstid og energi.
  • Minimerer forureningen af produktet.
  • Reducerer omkostninger for returgods.
  • Ingen bortskaffelse af strækfilm, mellemlag og strækhætter.
  • Anlæg til påføring af GRIP FIX.

Der er anlæg til påføring af GRIP FIX, som er fra simpelt manuelt anlæg til fuldautomatiske anlæg.